Jótékonysági alkotótábort szervez Ózdon a Van Helyed Alapítvány

Megosztás

Ismét alkotótábort rendez Ózdon a Van Helyed Alapítvány. A tábor célja, hogy olyan gyerekeknek nyújtson hasznos és kellemes időtöltést, akik anyagi okokból kifolyólag nyáron nem tudnak nyaralni menni, de még jó eséllyel a közeli strandra sem jutnak el.
Most a tábor megszervezéséhez kérnek segítséget Facebook oldalukon.

Mint bejegyzésükben kiemelik idén Ózdon négy különböző helyszínen is rendeznek ilyen tábort, a rászoruló gyermekek számára.

“Sajnos rengeteg olyan gyerek van, aki nem jut el Tenerifére vagy Horvátországba nyaralni, de még a Balatonra sem. Ötvenezer forintos napközis táborokra sem telik a szüleiknek és sokan még a helyi strandra sem tudnak elmenni. Ezért csinálunk nekik több, mint 50 önkéntes részvételével idén augusztusban Ózdon 4 helyszínen Alkotótábort.”

A tábor során olyan programokat nyújtanak a családok számára, amelyeken mindenki ingyenesen részt vehet. Ezek a programok a hosszú nyárszünetbe visznek egy kis színt és életet, hiszen nyaralások és táborok híján a napok elég egyhangúan telhetnek.

A programok megszervezéséhez és lebonyolításához azonban önkéntesekre és pénzre is szükség van. Szerencsére önkéntesekből nincsen hiány, hiszen 50 fő segítségével rendezik meg az alkotótábort, azonban a költségek fedezésére segítséget kér az alapítvány.

“Ahhoz, hogy a táborban különböző foglalkozásokat tudjunk tartani, szükségünk van sörpadokra, asztalokra és sátrakra. Ezekre összesen kb. 500.000 Ft-ot fogunk költeni. Kérlek, ha teheted járulj hozzá Te is a tábor költségeihez! Kattints az alábbi linkre és válaszd ki a lehetőségeidhez leginkább illő összeget, amivel támogatod a tábort!” – fogalmaz bejegyzésében az alapítvány.

Az adományokat ide kattintva küldhetik el a Van Helyed Alapítványnak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek